Kacanik

Kacanik Actual Weather
2°C
Mostly clear
Ndjehet si: 3°C
Lag. Relative: 82%
Drejt. eres: V
Shpejt. eres: 4km/h

Advertisement10 Day Forecast Kacanik

E Enjte

02 Prill

-4°C | 7°C

Mostly sunny

Chilly with sunshine and a few clouds

E Premte

03 Prill

0°C | 8°C

Mostly cloudy

Mostly cloudy and chilly

E Shtune

04 Prill

2°C | 10°C

Showers

Mainly cloudy and chilly with occasional rain

E Diel

05 Prill

-2°C | 12°C

Mostly cloudy

Rather cloudy and remaining cool

E hënë

06 Prill

-2°C | 13°C

Intermittent clouds

Times of clouds and sun

E Martë

07 Prill

0°C | 15°C

Sunny

Plenty of sunshine

E Mërkurë

08 Prill

2°C | 15°C

Sunny

Plenty of sunshine

E Enjte

09 Prill

3°C | 16°C

Partly sunny

Partly sunny

E Premte

10 Prill

4°C | 17°C

Mostly sunny

Mostly sunny

E Shtune

11 Prill

6°C | 18°C

Mostly sunny

Mostly sunny


 

Sqarime per leximin ne menyre sa me te sakte te motit:


Ndjehet si: – (Ndjehet si) eshte nje njesi matese qe pershkruan se si tempretura ndihet me te vertete. Ajo tregon efektet qe kane parametra te tjere te jashtem si era, lageshtia, intensiteti i diellit, rete dhe gjithcka qe ndikon se sa ngrohte dhe ftohte nje person ndien.

Lag. Relative: – Eshte Lageshtia Relative , Me lageshti Relative kuptojme raportin midis Lageshtise Absolute ne vleren me te larte te saj ( e cila varet nga vlera aktuale e temperatures se ajrit). Nje lexim prej 100% Lageshti Relative do te thote qe ajri eshte totalisht i ngopur me uje dhe nuk mban më, gje e cila krijon mundesine per te rene shi. Kjo nuk do te thote qe lageshtia relative duhet te jete gjithmone 100% qe te bjere shi – ajo duhet te jete 100% atje ku formohen rete, por afer tokes mund te jete shume me e ulet.

Shpejt. eres: – Tregon Shpejtesine e Eres dhe ajo shprehet ne (km ne ore)

Drejt. eres: – Tregon Drejtimi nga fryn era, dhe shprehet me drejtimet e meposhtme:

V =>> Veri
J =>> Jug
P =>> Perëndim
L =>> Lindje

JL =>> Jug-Lindje
JP =>> Jug-Perëndim
JJP =>> Jug – Jugperëndim
JJL =>> Jug – Juglindje

VL =>> Veri-Lindje
VP =>> Veri-Perëndim
VVL =>> Veri – Verilindje
VVP =>> Veri – Veriperëndim

LJL =>> Lindje – Juglindje LVL =>> Lindje – Verilindje

PVP =>> Perëndim – Veriperëndim
PJP =>> Perëndim – Jugperëndim

Shto nje koment

Previous Post

Kastriot (Obiliq)

Next Post

Junik