Kline

Kline Actual Weather
27°C
Light rain
Ndjehet si: 26°C
Lag. Relative: 53%
Drejt. eres: JP
Shpejt. eres: 11km/h

Advertisement10 Day Forecast Kline

E Martë

18 Qershor

14°C | 27°C

Partly sunny w/ t-storms

Clouds and sun, a couple of showers and a heavy t-storm; thunderstorms can cause flash flooding

E Mërkurë

19 Qershor

15°C | 26°C

Partly sunny w/ t-storms

Intervals of clouds and sun, a couple of thunderstorms around

E Enjte

20 Qershor

15°C | 27°C

Partly sunny w/ t-storms

Intervals of clouds and sun, a couple of showers and a thunderstorm, mainly early in the day

E Premte

21 Qershor

16°C | 28°C

Partly sunny w/ t-storms

Periods of clouds and sunshine, a couple of thunderstorms around

E Shtune

22 Qershor

16°C | 30°C

Intermittent clouds

Intervals of clouds and sunshine, a thunderstorm

E Diel

23 Qershor

17°C | 30°C

Intermittent clouds

Intervals of clouds and sunshine

E hënë

24 Qershor

14°C | 28°C

Partly sunny w/ showers

Times of clouds and sun, a couple of showers

E Martë

25 Qershor

17°C | 29°C

Intermittent clouds

Times of clouds and sun, a shower in spots

E Mërkurë

26 Qershor

18°C | 32°C

Partly sunny

Partly sunny

E Enjte

27 Qershor

19°C | 32°C

Partly sunny

Partly sunny; very warm


 

Sqarime per leximin ne menyre sa me te sakte te motit:


Ndjehet si: – (Ndjehet si) eshte nje njesi matese qe pershkruan se si tempretura ndihet me te vertete. Ajo tregon efektet qe kane parametra te tjere te jashtem si era, lageshtia, intensiteti i diellit, rete dhe gjithcka qe ndikon se sa ngrohte dhe ftohte nje person ndien.

Lag. Relative: – Eshte Lageshtia Relative , Me lageshti Relative kuptojme raportin midis Lageshtise Absolute ne vleren me te larte te saj ( e cila varet nga vlera aktuale e temperatures se ajrit). Nje lexim prej 100% Lageshti Relative do te thote qe ajri eshte totalisht i ngopur me uje dhe nuk mban më, gje e cila krijon mundesine per te rene shi. Kjo nuk do te thote qe lageshtia relative duhet te jete gjithmone 100% qe te bjere shi – ajo duhet te jete 100% atje ku formohen rete, por afer tokes mund te jete shume me e ulet.

Shpejt. eres: – Tregon Shpejtesine e Eres dhe ajo shprehet ne (km ne ore)

Drejt. eres: – Tregon Drejtimi nga fryn era, dhe shprehet me drejtimet e meposhtme:

V =>> Veri
J =>> Jug
P =>> Perëndim
L =>> Lindje

JL =>> Jug-Lindje
JP =>> Jug-Perëndim
JJP =>> Jug – Jugperëndim
JJL =>> Jug – Juglindje

VL =>> Veri-Lindje
VP =>> Veri-Perëndim
VVL =>> Veri – Verilindje
VVP =>> Veri – Veriperëndim

LJL =>> Lindje – Juglindje LVL =>> Lindje – Verilindje

PVP =>> Perëndim – Veriperëndim
PJP =>> Perëndim – Jugperëndim

Shto nje koment

Previous Post

Kllokot

Next Post

Kastriot (Obiliq)