Shtime

Shtime Actual Weather
6°C
Cloudy
Ndjehet si: 7°C
Lag. Relative: 65%
Drejt. eres: V
Shpejt. eres: 7km/h

Advertisement10 Day Forecast Shtime

E Mërkurë

29 Janar

-1°C | 7°C

Rain

On-and-off rain and drizzle

E Enjte

30 Janar

-3°C | 7°C

Partly sunny w/ flurries

A snow shower in the morning; otherwise, intervals of clouds and sunshine

E Premte

31 Janar

2°C | 11°C

Mostly cloudy

Mild with variable cloudiness

E Shtune

01 Shkurt

3°C | 12°C

Mostly sunny

Mostly sunny and mild

E Diel

02 Shkurt

2°C | 10°C

Mostly cloudy

Mild with variable cloudiness

E hënë

03 Shkurt

1°C | 11°C

Intermittent clouds

Mild with times of clouds and sun

E Martë

04 Shkurt

4°C | 15°C

Mostly sunny

Mostly sunny

E Mërkurë

05 Shkurt

0°C | 13°C

Partly sunny

Partly sunny

E Enjte

06 Shkurt

-4°C | 4°C

Showers

A couple of showers in the morning; otherwise, overcast and colder

E Premte

07 Shkurt

-6°C | -1°C

Flurries

Mostly cloudy and cold; a bit of snow in the afternoon


 

Sqarime per leximin ne menyre sa me te sakte te motit:


Ndjehet si: – (Ndjehet si) eshte nje njesi matese qe pershkruan se si tempretura ndihet me te vertete. Ajo tregon efektet qe kane parametra te tjere te jashtem si era, lageshtia, intensiteti i diellit, rete dhe gjithcka qe ndikon se sa ngrohte dhe ftohte nje person ndien.

Lag. Relative: – Eshte Lageshtia Relative , Me lageshti Relative kuptojme raportin midis Lageshtise Absolute ne vleren me te larte te saj ( e cila varet nga vlera aktuale e temperatures se ajrit). Nje lexim prej 100% Lageshti Relative do te thote qe ajri eshte totalisht i ngopur me uje dhe nuk mban më, gje e cila krijon mundesine per te rene shi. Kjo nuk do te thote qe lageshtia relative duhet te jete gjithmone 100% qe te bjere shi – ajo duhet te jete 100% atje ku formohen rete, por afer tokes mund te jete shume me e ulet.

Shpejt. eres: – Tregon Shpejtesine e Eres dhe ajo shprehet ne (km ne ore)

Drejt. eres: – Tregon Drejtimi nga fryn era, dhe shprehet me drejtimet e meposhtme:

V =>> Veri
J =>> Jug
P =>> Perëndim
L =>> Lindje

JL =>> Jug-Lindje
JP =>> Jug-Perëndim
JJP =>> Jug – Jugperëndim
JJL =>> Jug – Juglindje

VL =>> Veri-Lindje
VP =>> Veri-Perëndim
VVL =>> Veri – Verilindje
VVP =>> Veri – Veriperëndim

LJL =>> Lindje – Juglindje LVL =>> Lindje – Verilindje

PVP =>> Perëndim – Veriperëndim
PJP =>> Perëndim – Jugperëndim

Shto nje koment

Previous Post

Skenderaj

Next Post

Shterpce