Prizren

Prizren Actual Weather
12°C
Cloudy
Ndjehet si: 9°C
Lag. Relative: 78%
Drejt. eres: PVP
Shpejt. eres: 9km/h

Advertisement10 Day Forecast Prizren

E Mërkurë

13 Nentor

9°C | 18°C

Rain

Considerable cloudiness and mild with occasional rain and a thunderstorm

E Enjte

14 Nentor

6°C | 15°C

Partly sunny w/ showers

Times of clouds and sun with a passing shower

E Premte

15 Nentor

7°C | 16°C

Mostly sunny

Mostly sunny and pleasant

E Shtune

16 Nentor

7°C | 16°C

Partly sunny

Partly sunny and mild

E Diel

17 Nentor

7°C | 16°C

Intermittent clouds

Mild with clouds and sunshine

E hënë

18 Nentor

6°C | 13°C

Partly sunny

Partly sunny

E Martë

19 Nentor

3°C | 13°C

Mostly sunny

Sunshine and patchy clouds

E Mërkurë

20 Nentor

4°C | 13°C

Showers

Considerable clouds with a little rain in the afternoon

E Enjte

21 Nentor

6°C | 14°C

Showers

Mostly cloudy with a little rain in the afternoon

E Premte

22 Nentor

5°C | 13°C

Mostly sunny

Mostly sunny


 

Sqarime per leximin ne menyre sa me te sakte te motit:


Ndjehet si: – (Ndjehet si) eshte nje njesi matese qe pershkruan se si tempretura ndihet me te vertete. Ajo tregon efektet qe kane parametra te tjere te jashtem si era, lageshtia, intensiteti i diellit, rete dhe gjithcka qe ndikon se sa ngrohte dhe ftohte nje person ndien.

Lag. Relative: – Eshte Lageshtia Relative , Me lageshti Relative kuptojme raportin midis Lageshtise Absolute ne vleren me te larte te saj ( e cila varet nga vlera aktuale e temperatures se ajrit). Nje lexim prej 100% Lageshti Relative do te thote qe ajri eshte totalisht i ngopur me uje dhe nuk mban më, gje e cila krijon mundesine per te rene shi. Kjo nuk do te thote qe lageshtia relative duhet te jete gjithmone 100% qe te bjere shi – ajo duhet te jete 100% atje ku formohen rete, por afer tokes mund te jete shume me e ulet.

Shpejt. eres: – Tregon Shpejtesine e Eres dhe ajo shprehet ne (km ne ore)

Drejt. eres: – Tregon Drejtimi nga fryn era, dhe shprehet me drejtimet e meposhtme:

V =>> Veri
J =>> Jug
P =>> Perëndim
L =>> Lindje

JL =>> Jug-Lindje
JP =>> Jug-Perëndim
JJP =>> Jug – Jugperëndim
JJL =>> Jug – Juglindje

VL =>> Veri-Lindje
VP =>> Veri-Perëndim
VVL =>> Veri – Verilindje
VVP =>> Veri – Veriperëndim

LJL =>> Lindje – Juglindje LVL =>> Lindje – Verilindje

PVP =>> Perëndim – Veriperëndim
PJP =>> Perëndim – Jugperëndim

Shto nje koment

Previous Post

Deçan

Next Post

Peje