Leposaviq

Leposaviq Actual Weather
14°C
Cloudy
Ndjehet si: 12°C
Lag. Relative: 51%
Drejt. eres: JL
Shpejt. eres: 16km/h

Advertisement10 Day Forecast Leposaviq

E Martë

23 Prill

4°C | 15°C

Partly sunny w/ t-storms

Breezy, a couple of showers and a thunderstorm in the morning; otherwise, clouds and sun

E Mërkurë

24 Prill

8°C | 21°C

Partly sunny w/ t-storms

Mostly sunny, a shower or thunderstorm around

E Enjte

25 Prill

9°C | 23°C

Intermittent clouds

Times of clouds and sun, a shower or thunderstorm around from late morning on; warm

E Premte

26 Prill

9°C | 25°C

Partly sunny

Partly sunny; very warm

E Shtune

27 Prill

7°C | 22°C

Partly sunny w/ t-storms

Times of clouds and sun, a couple of showers and a thunderstorm; remaining warm

E Diel

28 Prill

6°C | 16°C

Intermittent clouds

Times of sun and clouds; cooler

E hënë

29 Prill

4°C | 21°C

Rain

Rain and drizzle

E Martë

30 Prill

8°C | 17°C

Mostly cloudy

Low clouds breaking for some sun

E Mërkurë

01 Maj

9°C | 21°C

Partly sunny

Partly sunny

E Enjte

02 Maj

13°C | 23°C

Partly sunny

More sunshine than clouds; warm


 

Sqarime per leximin ne menyre sa me te sakte te motit:


Ndjehet si: – (Ndjehet si) eshte nje njesi matese qe pershkruan se si tempretura ndihet me te vertete. Ajo tregon efektet qe kane parametra te tjere te jashtem si era, lageshtia, intensiteti i diellit, rete dhe gjithcka qe ndikon se sa ngrohte dhe ftohte nje person ndien.

Lag. Relative: – Eshte Lageshtia Relative , Me lageshti Relative kuptojme raportin midis Lageshtise Absolute ne vleren me te larte te saj ( e cila varet nga vlera aktuale e temperatures se ajrit). Nje lexim prej 100% Lageshti Relative do te thote qe ajri eshte totalisht i ngopur me uje dhe nuk mban më, gje e cila krijon mundesine per te rene shi. Kjo nuk do te thote qe lageshtia relative duhet te jete gjithmone 100% qe te bjere shi – ajo duhet te jete 100% atje ku formohen rete, por afer tokes mund te jete shume me e ulet.

Shpejt. eres: – Tregon Shpejtesine e Eres dhe ajo shprehet ne (km ne ore)

Drejt. eres: – Tregon Drejtimi nga fryn era, dhe shprehet me drejtimet e meposhtme:

V =>> Veri
J =>> Jug
P =>> Perëndim
L =>> Lindje

JL =>> Jug-Lindje
JP =>> Jug-Perëndim
JJP =>> Jug – Jugperëndim
JJL =>> Jug – Juglindje

VL =>> Veri-Lindje
VP =>> Veri-Perëndim
VVL =>> Veri – Verilindje
VVP =>> Veri – Veriperëndim

LJL =>> Lindje – Juglindje LVL =>> Lindje – Verilindje

PVP =>> Perëndim – Veriperëndim
PJP =>> Perëndim – Jugperëndim

Shto nje koment

Previous Post

Lipjan

Next Post

Kllokot