Junik

Junik Actual Weather
8°C
Sunny
Ndjehet si: 13°C
Lag. Relative: 51%
Drejt. eres: VL
Shpejt. eres: 1km/h

Advertisement10 Day Forecast Junik

E Shtune

21 Shtator

6°C | 17°C

Mostly sunny

Mostly sunny

E Diel

22 Shtator

11°C | 22°C

Sunny

Sunshine; pleasant

E hënë

23 Shtator

14°C | 22°C

Partly sunny w/ t-storms

Intervals of clouds and sunshine, a couple of showers and a thunderstorm

E Martë

24 Shtator

12°C | 21°C

Partly sunny w/ t-storms

Times of clouds and sun, a couple of showers and a thunderstorm

E Mërkurë

25 Shtator

10°C | 19°C

Partly sunny

Partly sunny

E Enjte

26 Shtator

12°C | 23°C

Intermittent clouds

Times of clouds and sun; pleasant

E Premte

27 Shtator

8°C | 21°C

Mostly sunny

Sunshine and patchy clouds

E Shtune

28 Shtator

10°C | 21°C

Mostly sunny

Sunshine and patchy clouds

E Diel

29 Shtator

10°C | 22°C

Partly sunny

Partial sunshine

E hënë

30 Shtator

11°C | 24°C

Sunny

Plenty of sunshine


 

Sqarime per leximin ne menyre sa me te sakte te motit:


Ndjehet si: – (Ndjehet si) eshte nje njesi matese qe pershkruan se si tempretura ndihet me te vertete. Ajo tregon efektet qe kane parametra te tjere te jashtem si era, lageshtia, intensiteti i diellit, rete dhe gjithcka qe ndikon se sa ngrohte dhe ftohte nje person ndien.

Lag. Relative: – Eshte Lageshtia Relative , Me lageshti Relative kuptojme raportin midis Lageshtise Absolute ne vleren me te larte te saj ( e cila varet nga vlera aktuale e temperatures se ajrit). Nje lexim prej 100% Lageshti Relative do te thote qe ajri eshte totalisht i ngopur me uje dhe nuk mban më, gje e cila krijon mundesine per te rene shi. Kjo nuk do te thote qe lageshtia relative duhet te jete gjithmone 100% qe te bjere shi – ajo duhet te jete 100% atje ku formohen rete, por afer tokes mund te jete shume me e ulet.

Shpejt. eres: – Tregon Shpejtesine e Eres dhe ajo shprehet ne (km ne ore)

Drejt. eres: – Tregon Drejtimi nga fryn era, dhe shprehet me drejtimet e meposhtme:

V =>> Veri
J =>> Jug
P =>> Perëndim
L =>> Lindje

JL =>> Jug-Lindje
JP =>> Jug-Perëndim
JJP =>> Jug – Jugperëndim
JJL =>> Jug – Juglindje

VL =>> Veri-Lindje
VP =>> Veri-Perëndim
VVL =>> Veri – Verilindje
VVP =>> Veri – Veriperëndim

LJL =>> Lindje – Juglindje LVL =>> Lindje – Verilindje

PVP =>> Perëndim – Veriperëndim
PJP =>> Perëndim – Jugperëndim

Shto nje koment

Previous Post

Kacanik

Next Post

Gracanice