Sharr (Dragash)

Sharr (Dragash) Actual Weather
22°C
Cloudy
Ndjehet si: 20°C
Lag. Relative: 58%
Drejt. eres: JJP
Shpejt. eres: 20km/h

Advertisement10 Day Forecast Sharr (Dragash)

E Martë

18 Qershor

11°C | 22°C

Partly sunny w/ t-storms

Clouds and sun, a couple of showers and a heavy t-storm; thunderstorms can cause flash flooding

E Mërkurë

19 Qershor

11°C | 20°C

Partly sunny w/ t-storms

Times of sun and clouds, a couple of thunderstorms around

E Enjte

20 Qershor

11°C | 21°C

Partly sunny w/ t-storms

Intervals of clouds and sun, a shower or thunderstorm around from late morning on

E Premte

21 Qershor

12°C | 22°C

Partly sunny w/ t-storms

Periods of clouds and sunshine, a couple of thunderstorms around

E Shtune

22 Qershor

13°C | 23°C

Intermittent clouds

Intervals of clouds and sunshine; nice

E Diel

23 Qershor

13°C | 24°C

Partly sunny

Sunshine and some clouds

E hënë

24 Qershor

10°C | 23°C

Intermittent clouds

A morning thundershower in spots; otherwise, times of clouds and sun

E Martë

25 Qershor

13°C | 23°C

Intermittent clouds

Times of clouds and sun, a shower or thunderstorm in the area

E Mërkurë

26 Qershor

14°C | 25°C

Mostly cloudy

Mostly cloudy

E Enjte

27 Qershor

14°C | 25°C

Partly sunny

Partly sunny; warm


 

Sqarime per leximin ne menyre sa me te sakte te motit:


Ndjehet si: – (Ndjehet si) eshte nje njesi matese qe pershkruan se si tempretura ndihet me te vertete. Ajo tregon efektet qe kane parametra te tjere te jashtem si era, lageshtia, intensiteti i diellit, rete dhe gjithcka qe ndikon se sa ngrohte dhe ftohte nje person ndien.

Lag. Relative: – Eshte Lageshtia Relative , Me lageshti Relative kuptojme raportin midis Lageshtise Absolute ne vleren me te larte te saj ( e cila varet nga vlera aktuale e temperatures se ajrit). Nje lexim prej 100% Lageshti Relative do te thote qe ajri eshte totalisht i ngopur me uje dhe nuk mban më, gje e cila krijon mundesine per te rene shi. Kjo nuk do te thote qe lageshtia relative duhet te jete gjithmone 100% qe te bjere shi – ajo duhet te jete 100% atje ku formohen rete, por afer tokes mund te jete shume me e ulet.

Shpejt. eres: – Tregon Shpejtesine e Eres dhe ajo shprehet ne (km ne ore)

Drejt. eres: – Tregon Drejtimi nga fryn era, dhe shprehet me drejtimet e meposhtme:

V =>> Veri
J =>> Jug
P =>> Perëndim
L =>> Lindje

JL =>> Jug-Lindje
JP =>> Jug-Perëndim
JJP =>> Jug – Jugperëndim
JJL =>> Jug – Juglindje

VL =>> Veri-Lindje
VP =>> Veri-Perëndim
VVL =>> Veri – Verilindje
VVP =>> Veri – Veriperëndim

LJL =>> Lindje – Juglindje LVL =>> Lindje – Verilindje

PVP =>> Perëndim – Veriperëndim
PJP =>> Perëndim – Jugperëndim

Shto nje koment

Previous Post

Shterpce

Next Post

Ranillug