Viti

Viti Actual Weather
11°C
Cloudy
Ndjehet si: 5°C
Lag. Relative: 61%
Drejt. eres: JL
Shpejt. eres: 33km/h

Advertisement10 Day Forecast Viti

E Martë

23 Prill

4°C | 12°C

Partly sunny w/ showers

Breezy, spotty showers this morning; intervals of clouds and sunshine, cooler

E Mërkurë

24 Prill

7°C | 18°C

Mostly sunny

Mostly sunny; pleasant and warmer

E Enjte

25 Prill

9°C | 20°C

Intermittent clouds

Intervals of clouds and sunshine, a shower or thunderstorm around from late morning on

E Premte

26 Prill

9°C | 22°C

Partly sunny

Partly sunny; mild

E Shtune

27 Prill

7°C | 19°C

Partly sunny w/ t-storms

Times of clouds and sun, a couple of showers and a thunderstorm

E Diel

28 Prill

5°C | 13°C

Intermittent clouds

Times of clouds and sun

E hënë

29 Prill

3°C | 16°C

Rain

Mostly cloudy, rain and drizzle, mainly early in the day

E Martë

30 Prill

7°C | 17°C

Intermittent clouds

A brief morning shower; otherwise, clouds and sunshine

E Mërkurë

01 Maj

8°C | 20°C

Partly sunny w/ showers

A couple of morning showers; otherwise, partly sunny

E Enjte

02 Maj

10°C | 23°C

Mostly sunny

Mostly sunny; warm


 

Sqarime per leximin ne menyre sa me te sakte te motit:


Ndjehet si: – (Ndjehet si) eshte nje njesi matese qe pershkruan se si tempretura ndihet me te vertete. Ajo tregon efektet qe kane parametra te tjere te jashtem si era, lageshtia, intensiteti i diellit, rete dhe gjithcka qe ndikon se sa ngrohte dhe ftohte nje person ndien.

Lag. Relative: – Eshte Lageshtia Relative , Me lageshti Relative kuptojme raportin midis Lageshtise Absolute ne vleren me te larte te saj ( e cila varet nga vlera aktuale e temperatures se ajrit). Nje lexim prej 100% Lageshti Relative do te thote qe ajri eshte totalisht i ngopur me uje dhe nuk mban më, gje e cila krijon mundesine per te rene shi. Kjo nuk do te thote qe lageshtia relative duhet te jete gjithmone 100% qe te bjere shi – ajo duhet te jete 100% atje ku formohen rete, por afer tokes mund te jete shume me e ulet.

Shpejt. eres: – Tregon Shpejtesine e Eres dhe ajo shprehet ne (km ne ore)

Drejt. eres: – Tregon Drejtimi nga fryn era, dhe shprehet me drejtimet e meposhtme:

V =>> Veri
J =>> Jug
P =>> Perëndim
L =>> Lindje

JL =>> Jug-Lindje
JP =>> Jug-Perëndim
JJP =>> Jug – Jugperëndim
JJL =>> Jug – Juglindje

VL =>> Veri-Lindje
VP =>> Veri-Perëndim
VVL =>> Veri – Verilindje
VVP =>> Veri – Veriperëndim

LJL =>> Lindje – Juglindje LVL =>> Lindje – Verilindje

PVP =>> Perëndim – Veriperëndim
PJP =>> Perëndim – Jugperëndim

Shto nje koment

Previous Post

Zubin Potok

Next Post

Therande (Suhareke)