Shterpce

Shterpce Actual Weather
14°C
Clear
Ndjehet si: 14°C
Lag. Relative: 89%
Drejt. eres: VVL
Shpejt. eres: 6km/h

Advertisement10 Day Forecast Shterpce

E Mërkurë

09 Qershor

10°C | 24°C

Partly sunny w/ t-storms

Partly sunny with a thunderstorm

E Enjte

10 Qershor

10°C | 21°C

Mostly cloudy w/ t-storms

Variable clouds with a couple of thunderstorms

E Premte

11 Qershor

10°C | 19°C

Partly sunny w/ t-storms

Periods of clouds and sunshine with a couple of showers and a thunderstorm

E Shtune

12 Qershor

10°C | 20°C

Partly sunny w/ t-storms

Intervals of clouds and sunshine with a thunderstorm

E Diel

13 Qershor

9°C | 19°C

Partly sunny w/ t-storms

Intervals of clouds and sunshine with a couple of showers and a heavy thunderstorm, especially late in the day

E hënë

14 Qershor

8°C | 15°C

Thunderstorms

Mostly cloudy and cooler with a couple of showers and a thunderstorm

E Martë

15 Qershor

10°C | 19°C

Mostly cloudy

Variable cloudiness

E Mërkurë

16 Qershor

9°C | 21°C

Mostly cloudy w/ showers

Showers in the morning; otherwise, variable cloudiness

E Enjte

17 Qershor

10°C | 23°C

Partly sunny

A morning thunderstorm; otherwise, partly sunny

E Premte

18 Qershor

12°C | 25°C

Sunny

Plenty of sunshine


 

Sqarime per leximin ne menyre sa me te sakte te motit:


Ndjehet si: – (Ndjehet si) eshte nje njesi matese qe pershkruan se si tempretura ndihet me te vertete. Ajo tregon efektet qe kane parametra te tjere te jashtem si era, lageshtia, intensiteti i diellit, rete dhe gjithcka qe ndikon se sa ngrohte dhe ftohte nje person ndien.

Lag. Relative: – Eshte Lageshtia Relative , Me lageshti Relative kuptojme raportin midis Lageshtise Absolute ne vleren me te larte te saj ( e cila varet nga vlera aktuale e temperatures se ajrit). Nje lexim prej 100% Lageshti Relative do te thote qe ajri eshte totalisht i ngopur me uje dhe nuk mban më, gje e cila krijon mundesine per te rene shi. Kjo nuk do te thote qe lageshtia relative duhet te jete gjithmone 100% qe te bjere shi – ajo duhet te jete 100% atje ku formohen rete, por afer tokes mund te jete shume me e ulet.

Shpejt. eres: – Tregon Shpejtesine e Eres dhe ajo shprehet ne (km ne ore)

Drejt. eres: – Tregon Drejtimi nga fryn era, dhe shprehet me drejtimet e meposhtme:

V =>> Veri
J =>> Jug
P =>> Perëndim
L =>> Lindje

JL =>> Jug-Lindje
JP =>> Jug-Perëndim
JJP =>> Jug – Jugperëndim
JJL =>> Jug – Juglindje

VL =>> Veri-Lindje
VP =>> Veri-Perëndim
VVL =>> Veri – Verilindje
VVP =>> Veri – Veriperëndim

LJL =>> Lindje – Juglindje LVL =>> Lindje – Verilindje

PVP =>> Perëndim – Veriperëndim
PJP =>> Perëndim – Jugperëndim

Shto nje koment

Previous Post

Shtime

Next Post

Sharr (Dragash)