Leposaviq

Leposaviq Actual Weather
19°C
Partly sunny
Ndjehet si: 19°C
Lag. Relative: 60%
Drejt. eres: VVP
Shpejt. eres: 3km/h

Advertisement10 Day Forecast Leposaviq

E Premte

17 Shtator

13°C | 25°C

Mostly cloudy w/ t-storms

Variable cloudiness with a couple of showers and a thunderstorm; warm

E Shtune

18 Shtator

11°C | 20°C

Mostly cloudy w/ t-storms

Variable cloudiness with a couple of showers and a thunderstorm; not as warm

E Diel

19 Shtator

12°C | 24°C

Partly sunny w/ t-storms

Intervals of clouds and sun with a couple of showers and a thunderstorm

E hënë

20 Shtator

13°C | 23°C

Partly sunny w/ showers

A passing shower or two in the morning; otherwise, partial sunshine

E Martë

21 Shtator

9°C | 20°C

Intermittent clouds

Intervals of clouds and sunshine

E Mërkurë

22 Shtator

5°C | 18°C

Intermittent clouds

Intervals of clouds and sunshine

E Enjte

23 Shtator

8°C | 19°C

Showers

Rather cloudy; a little rain in the morning followed by a shower in the afternoon

E Premte

24 Shtator

13°C | 22°C

Intermittent clouds

Warmer with times of clouds and sun

E Shtune

25 Shtator

10°C | 23°C

Cloudy

Cloudy

E Diel

26 Shtator

11°C | 21°C

Mostly sunny

Sunny to partly cloudy


 

Sqarime per leximin ne menyre sa me te sakte te motit:


Ndjehet si: – (Ndjehet si) eshte nje njesi matese qe pershkruan se si tempretura ndihet me te vertete. Ajo tregon efektet qe kane parametra te tjere te jashtem si era, lageshtia, intensiteti i diellit, rete dhe gjithcka qe ndikon se sa ngrohte dhe ftohte nje person ndien.

Lag. Relative: – Eshte Lageshtia Relative , Me lageshti Relative kuptojme raportin midis Lageshtise Absolute ne vleren me te larte te saj ( e cila varet nga vlera aktuale e temperatures se ajrit). Nje lexim prej 100% Lageshti Relative do te thote qe ajri eshte totalisht i ngopur me uje dhe nuk mban më, gje e cila krijon mundesine per te rene shi. Kjo nuk do te thote qe lageshtia relative duhet te jete gjithmone 100% qe te bjere shi – ajo duhet te jete 100% atje ku formohen rete, por afer tokes mund te jete shume me e ulet.

Shpejt. eres: – Tregon Shpejtesine e Eres dhe ajo shprehet ne (km ne ore)

Drejt. eres: – Tregon Drejtimi nga fryn era, dhe shprehet me drejtimet e meposhtme:

V =>> Veri
J =>> Jug
P =>> Perëndim
L =>> Lindje

JL =>> Jug-Lindje
JP =>> Jug-Perëndim
JJP =>> Jug – Jugperëndim
JJL =>> Jug – Juglindje

VL =>> Veri-Lindje
VP =>> Veri-Perëndim
VVL =>> Veri – Verilindje
VVP =>> Veri – Veriperëndim

LJL =>> Lindje – Juglindje LVL =>> Lindje – Verilindje

PVP =>> Perëndim – Veriperëndim
PJP =>> Perëndim – Jugperëndim

Shto nje koment

Previous Post

Lipjan

Next Post

Kllokot