Lipjan

Lipjan Actual Weather
4°C
Clear
Ndjehet si: 7°C
Lag. Relative: 69%
Drejt. eres: V
Shpejt. eres: 0km/h

Advertisement10 Day Forecast Lipjan

E Enjte

26 Nentor

-3°C | 8°C

Partly sunny

Freezing fog this morning; some clouds, then sunshine; unhealthy air quality for sensitive groups

E Premte

27 Nentor

-4°C | 10°C

Sunny

Plenty of sunshine; air quality will be very unhealthy

E Shtune

28 Nentor

-0°C | 10°C

Partly sunny

Partial sunshine; air quality will be very unhealthy

E Diel

29 Nentor

-2°C | 6°C

Showers

Mainly cloudy and cooler with a couple of showers; unhealthy air quality for sensitive groups

E hënë

30 Nentor

-6°C | 1°C

Snow

Colder with intermittent snow; air quality will be unhealthy for sensitive groups

E Martë

01 Dhjetor

-3°C | 1°C

Flurries

Mostly cloudy and chilly with a couple of snow showers; unhealthy air quality for sensitive groups

E Mërkurë

02 Dhjetor

1°C | 3°C

Flurries

A bit of snow in the morning; otherwise, cloudy

E Enjte

03 Dhjetor

2°C | 6°C

Showers

A couple of showers in the morning; otherwise, mostly cloudy

E Premte

04 Dhjetor

1°C | 7°C

Cloudy

Cloudy

E Shtune

05 Dhjetor

-1°C | 9°C

Partly sunny

Partly sunny


 

Sqarime per leximin ne menyre sa me te sakte te motit:


Ndjehet si: – (Ndjehet si) eshte nje njesi matese qe pershkruan se si tempretura ndihet me te vertete. Ajo tregon efektet qe kane parametra te tjere te jashtem si era, lageshtia, intensiteti i diellit, rete dhe gjithcka qe ndikon se sa ngrohte dhe ftohte nje person ndien.

Lag. Relative: – Eshte Lageshtia Relative , Me lageshti Relative kuptojme raportin midis Lageshtise Absolute ne vleren me te larte te saj ( e cila varet nga vlera aktuale e temperatures se ajrit). Nje lexim prej 100% Lageshti Relative do te thote qe ajri eshte totalisht i ngopur me uje dhe nuk mban më, gje e cila krijon mundesine per te rene shi. Kjo nuk do te thote qe lageshtia relative duhet te jete gjithmone 100% qe te bjere shi – ajo duhet te jete 100% atje ku formohen rete, por afer tokes mund te jete shume me e ulet.

Shpejt. eres: – Tregon Shpejtesine e Eres dhe ajo shprehet ne (km ne ore)

Drejt. eres: – Tregon Drejtimi nga fryn era, dhe shprehet me drejtimet e meposhtme:

V =>> Veri
J =>> Jug
P =>> Perëndim
L =>> Lindje

JL =>> Jug-Lindje
JP =>> Jug-Perëndim
JJP =>> Jug – Jugperëndim
JJL =>> Jug – Juglindje

VL =>> Veri-Lindje
VP =>> Veri-Perëndim
VVL =>> Veri – Verilindje
VVP =>> Veri – Veriperëndim

LJL =>> Lindje – Juglindje LVL =>> Lindje – Verilindje

PVP =>> Perëndim – Veriperëndim
PJP =>> Perëndim – Jugperëndim

Shto nje koment

Previous Post

Malisheve

Next Post

Leposaviq