Ranillug

Ranillug Actual Weather
0°C
Sunny
Ndjehet si: 4°C
Lag. Relative: 45%
Drejt. eres: JL
Shpejt. eres: 0km/h

Advertisement10 Day Forecast Ranillug

E Enjte

20 Janar

-2°C | 7°C

Mostly sunny

Sunny to partly cloudy

E Premte

21 Janar

-11°C | -2°C

Flurries

A little snow in the morning, accumulating a coating to 1 cm; otherwise, mostly cloudy and colder; storm total snowfall 1-2 cm

E Shtune

22 Janar

-11°C | -3°C

Flurries

Cloudy and cold with a couple of snow showers

E Diel

23 Janar

-10°C | -4°C

Partly sunny w/ flurries

Intervals of clouds and sun with a few flurries; chilly

E hënë

24 Janar

-12°C | -6°C

Flurries

Mostly cloudy and very cold with a couple of snow showers

E Martë

25 Janar

-6°C | -3°C

Cold

Quite cold with periods of clouds and sunshine

E Mërkurë

26 Janar

-4°C | 0°C

Flurries

A thick cloud cover with a little snow in the afternoon

E Enjte

27 Janar

-6°C | -1°C

Flurries

A little snow in the morning; otherwise, considerable cloudiness

E Premte

28 Janar

-10°C | -3°C

Flurries

Mostly cloudy with a little snow in the afternoon

E Shtune

29 Janar

-8°C | 0°C

Mostly cloudy

Mostly cloudy


 

Sqarime per leximin ne menyre sa me te sakte te motit:


Ndjehet si: – (Ndjehet si) eshte nje njesi matese qe pershkruan se si tempretura ndihet me te vertete. Ajo tregon efektet qe kane parametra te tjere te jashtem si era, lageshtia, intensiteti i diellit, rete dhe gjithcka qe ndikon se sa ngrohte dhe ftohte nje person ndien.

Lag. Relative: – Eshte Lageshtia Relative , Me lageshti Relative kuptojme raportin midis Lageshtise Absolute ne vleren me te larte te saj ( e cila varet nga vlera aktuale e temperatures se ajrit). Nje lexim prej 100% Lageshti Relative do te thote qe ajri eshte totalisht i ngopur me uje dhe nuk mban më, gje e cila krijon mundesine per te rene shi. Kjo nuk do te thote qe lageshtia relative duhet te jete gjithmone 100% qe te bjere shi – ajo duhet te jete 100% atje ku formohen rete, por afer tokes mund te jete shume me e ulet.

Shpejt. eres: – Tregon Shpejtesine e Eres dhe ajo shprehet ne (km ne ore)

Drejt. eres: – Tregon Drejtimi nga fryn era, dhe shprehet me drejtimet e meposhtme:

V =>> Veri
J =>> Jug
P =>> Perëndim
L =>> Lindje

JL =>> Jug-Lindje
JP =>> Jug-Perëndim
JJP =>> Jug – Jugperëndim
JJL =>> Jug – Juglindje

VL =>> Veri-Lindje
VP =>> Veri-Perëndim
VVL =>> Veri – Verilindje
VVP =>> Veri – Veriperëndim

LJL =>> Lindje – Juglindje LVL =>> Lindje – Verilindje

PVP =>> Perëndim – Veriperëndim
PJP =>> Perëndim – Jugperëndim

Shto nje koment

Previous Post

Sharr (Dragash)

Next Post

Partesh