Zubin Potok

Zubin Potok Actual Weather
-1°C
Mostly clear
Ndjehet si: -6°C
Lag. Relative: 86%
Drejt. eres: JP
Shpejt. eres: 14km/h

Advertisement10 Day Forecast Zubin Potok

E Enjte

20 Janar

-5°C | 3°C

Mostly cloudy

Clouds and breaks of sun

E Premte

21 Janar

-12°C | -2°C

Flurries

A little snow in the morning, accumulating a coating to 1 cm; otherwise, mostly cloudy and colder; storm total snowfall 3-6 cm

E Shtune

22 Janar

-14°C | -5°C

Flurries

Cloudy and cold with a couple of snow showers; extreme cold can be dangerous for outdoor activities

E Diel

23 Janar

-12°C | -4°C

Partly sunny w/ flurries

Intervals of clouds and sunshine with a couple of flurries; cold

E hënë

24 Janar

-17°C | -7°C

Cold

Cloudy and bitterly cold

E Martë

25 Janar

-7°C | -3°C

Intermittent clouds

Chilly with times of clouds and sun

E Mërkurë

26 Janar

-6°C | -1°C

Cloudy

Cloudy and chilly; a passing flurry in the afternoon

E Enjte

27 Janar

-2°C | 3°C

Flurries

A little snow in the morning; otherwise, cloudy and cold

E Premte

28 Janar

-6°C | 3°C

Cloudy

Remaining cloudy and cold; a passing afternoon flurry

E Shtune

29 Janar

-9°C | -4°C

Mostly sunny

Sunshine and patchy clouds


 

Sqarime per leximin ne menyre sa me te sakte te motit:


Ndjehet si: – (Ndjehet si) eshte nje njesi matese qe pershkruan se si tempretura ndihet me te vertete. Ajo tregon efektet qe kane parametra te tjere te jashtem si era, lageshtia, intensiteti i diellit, rete dhe gjithcka qe ndikon se sa ngrohte dhe ftohte nje person ndien.

Lag. Relative: – Eshte Lageshtia Relative , Me lageshti Relative kuptojme raportin midis Lageshtise Absolute ne vleren me te larte te saj ( e cila varet nga vlera aktuale e temperatures se ajrit). Nje lexim prej 100% Lageshti Relative do te thote qe ajri eshte totalisht i ngopur me uje dhe nuk mban më, gje e cila krijon mundesine per te rene shi. Kjo nuk do te thote qe lageshtia relative duhet te jete gjithmone 100% qe te bjere shi – ajo duhet te jete 100% atje ku formohen rete, por afer tokes mund te jete shume me e ulet.

Shpejt. eres: – Tregon Shpejtesine e Eres dhe ajo shprehet ne (km ne ore)

Drejt. eres: – Tregon Drejtimi nga fryn era, dhe shprehet me drejtimet e meposhtme:

V =>> Veri
J =>> Jug
P =>> Perëndim
L =>> Lindje

JL =>> Jug-Lindje
JP =>> Jug-Perëndim
JJP =>> Jug – Jugperëndim
JJL =>> Jug – Juglindje

VL =>> Veri-Lindje
VP =>> Veri-Perëndim
VVL =>> Veri – Verilindje
VVP =>> Veri – Veriperëndim

LJL =>> Lindje – Juglindje LVL =>> Lindje – Verilindje

PVP =>> Perëndim – Veriperëndim
PJP =>> Perëndim – Jugperëndim

Shto nje koment

Previous Post

Zvecan

Next Post

Viti