Therande (Suhareke)

Therande (Suhareke) Actual Weather
18°C
Clear
Ndjehet si: 17°C
Lag. Relative: 51%
Drejt. eres: VVL
Shpejt. eres: 12km/h

Advertisement10 Day Forecast Therande (Suhareke)

E Martë

15 Qershor

12°C | 22°C

Partly sunny w/ t-storms

Times of clouds and sun with a thunderstorm

E Mërkurë

16 Qershor

13°C | 25°C

Partly sunny

Partly sunny and pleasant

E Enjte

17 Qershor

13°C | 27°C

Partly sunny

Partly sunny and pleasant

E Premte

18 Qershor

15°C | 28°C

Partly sunny

Partly sunny and pleasant

E Shtune

19 Qershor

15°C | 27°C

Mostly cloudy w/ t-storms

Mostly cloudy with a couple of thunderstorms

E Diel

20 Qershor

14°C | 28°C

Mostly cloudy

Mostly cloudy and comfortable

E hënë

21 Qershor

18°C | 32°C

Mostly sunny

Mostly sunny and very warm

E Martë

22 Qershor

17°C | 34°C

Mostly sunny

Mostly sunny and hot

E Mërkurë

23 Qershor

17°C | 32°C

Sunny

Very warm with plenty of sun

E Enjte

24 Qershor

18°C | 33°C

Mostly sunny

Sunny to partly cloudy and hot


 

Sqarime per leximin ne menyre sa me te sakte te motit:


Ndjehet si: – (Ndjehet si) eshte nje njesi matese qe pershkruan se si tempretura ndihet me te vertete. Ajo tregon efektet qe kane parametra te tjere te jashtem si era, lageshtia, intensiteti i diellit, rete dhe gjithcka qe ndikon se sa ngrohte dhe ftohte nje person ndien.

Lag. Relative: – Eshte Lageshtia Relative , Me lageshti Relative kuptojme raportin midis Lageshtise Absolute ne vleren me te larte te saj ( e cila varet nga vlera aktuale e temperatures se ajrit). Nje lexim prej 100% Lageshti Relative do te thote qe ajri eshte totalisht i ngopur me uje dhe nuk mban më, gje e cila krijon mundesine per te rene shi. Kjo nuk do te thote qe lageshtia relative duhet te jete gjithmone 100% qe te bjere shi – ajo duhet te jete 100% atje ku formohen rete, por afer tokes mund te jete shume me e ulet.

Shpejt. eres: – Tregon Shpejtesine e Eres dhe ajo shprehet ne (km ne ore)

Drejt. eres: – Tregon Drejtimi nga fryn era, dhe shprehet me drejtimet e meposhtme:

V =>> Veri
J =>> Jug
P =>> Perëndim
L =>> Lindje

JL =>> Jug-Lindje
JP =>> Jug-Perëndim
JJP =>> Jug – Jugperëndim
JJL =>> Jug – Juglindje

VL =>> Veri-Lindje
VP =>> Veri-Perëndim
VVL =>> Veri – Verilindje
VVP =>> Veri – Veriperëndim

LJL =>> Lindje – Juglindje LVL =>> Lindje – Verilindje

PVP =>> Perëndim – Veriperëndim
PJP =>> Perëndim – Jugperëndim

Shto nje koment

Previous Post

Viti

Next Post

Skenderaj