Junik

Junik Actual Weather
9°C
Sunny
Ndjehet si: 11°C
Lag. Relative: 28%
Drejt. eres: JJP
Shpejt. eres: 3km/h

Advertisement10 Day Forecast Junik

E Enjte

26 Nentor

1°C | 11°C

Mostly sunny

Mostly sunny; air quality will be unhealthy for sensitive groups

E Premte

27 Nentor

0°C | 11°C

Sunny

Plenty of sunshine

E Shtune

28 Nentor

1°C | 11°C

Mostly cloudy

Areas of low clouds and fog in the morning; mostly cloudy in the afternoon

E Diel

29 Nentor

-3°C | 5°C

Showers

Mostly cloudy and cooler with a couple of showers

E hënë

30 Nentor

-7°C | -0°C

Snow

Chilly with snow at times

E Martë

01 Dhjetor

-4°C | 2°C

Flurries

Chilly; a couple of snow showers in the morning followed by a passing shower in the afternoon

E Mërkurë

02 Dhjetor

0°C | 4°C

Rain

A thick cloud cover with occasional rain followed by a steadier rain

E Enjte

03 Dhjetor

-0°C | 5°C

Mostly cloudy

Rather cloudy

E Premte

04 Dhjetor

-0°C | 6°C

Showers

Cloudy with occasional rain in the afternoon

E Shtune

05 Dhjetor

1°C | 8°C

Intermittent clouds

Times of clouds and sun


 

Sqarime per leximin ne menyre sa me te sakte te motit:


Ndjehet si: – (Ndjehet si) eshte nje njesi matese qe pershkruan se si tempretura ndihet me te vertete. Ajo tregon efektet qe kane parametra te tjere te jashtem si era, lageshtia, intensiteti i diellit, rete dhe gjithcka qe ndikon se sa ngrohte dhe ftohte nje person ndien.

Lag. Relative: – Eshte Lageshtia Relative , Me lageshti Relative kuptojme raportin midis Lageshtise Absolute ne vleren me te larte te saj ( e cila varet nga vlera aktuale e temperatures se ajrit). Nje lexim prej 100% Lageshti Relative do te thote qe ajri eshte totalisht i ngopur me uje dhe nuk mban më, gje e cila krijon mundesine per te rene shi. Kjo nuk do te thote qe lageshtia relative duhet te jete gjithmone 100% qe te bjere shi – ajo duhet te jete 100% atje ku formohen rete, por afer tokes mund te jete shume me e ulet.

Shpejt. eres: – Tregon Shpejtesine e Eres dhe ajo shprehet ne (km ne ore)

Drejt. eres: – Tregon Drejtimi nga fryn era, dhe shprehet me drejtimet e meposhtme:

V =>> Veri
J =>> Jug
P =>> Perëndim
L =>> Lindje

JL =>> Jug-Lindje
JP =>> Jug-Perëndim
JJP =>> Jug – Jugperëndim
JJL =>> Jug – Juglindje

VL =>> Veri-Lindje
VP =>> Veri-Perëndim
VVL =>> Veri – Verilindje
VVP =>> Veri – Veriperëndim

LJL =>> Lindje – Juglindje LVL =>> Lindje – Verilindje

PVP =>> Perëndim – Veriperëndim
PJP =>> Perëndim – Jugperëndim

Shto nje koment

Previous Post

Kacanik

Next Post

Gracanice