Gracanice

Gracanice Actual Weather
16°C
Partly sunny
Ndjehet si: 21°C
Lag. Relative: 87%
Drejt. eres: V
Shpejt. eres: 6km/h

Advertisement10 Day Forecast Gracanice

E Premte

26 Maj

13°C | 20°C

Thunderstorms

Mostly cloudy with showers and thunderstorms

E Shtune

27 Maj

13°C | 21°C

Partly sunny w/ t-storms

Times of clouds and sun with a couple of showers and a thunderstorm

E Diel

28 Maj

12°C | 22°C

Partly sunny w/ t-storms

Clouds and sun with a couple of showers and a thunderstorm

E hënë

29 Maj

12°C | 22°C

Partly sunny w/ t-storms

Times of sun and clouds with a couple of showers and a thunderstorm

E Martë

30 Maj

12°C | 21°C

Partly sunny w/ t-storms

Intervals of clouds and sun with a couple of showers and a thunderstorm

E Mërkurë

31 Maj

12°C | 19°C

Showers

Cloudy with heavy showers in the afternoon

E Enjte

01 Qershor

12°C | 20°C

Showers

Mostly cloudy with a little rain in the afternoon

E Premte

02 Qershor

12°C | 22°C

Mostly cloudy w/ showers

More clouds than sun with afternoon showers

E Shtune

03 Qershor

12°C | 23°C

Partly sunny w/ showers

Intervals of clouds and sunshine with a couple of showers

E Diel

04 Qershor

13°C | 25°C

Partly sunny w/ t-storms

Partly sunny with a couple of showers and a thunderstorm, mainly later


 

Sqarime per leximin ne menyre sa me te sakte te motit:


Ndjehet si: – (Ndjehet si) eshte nje njesi matese qe pershkruan se si tempretura ndihet me te vertete. Ajo tregon efektet qe kane parametra te tjere te jashtem si era, lageshtia, intensiteti i diellit, rete dhe gjithcka qe ndikon se sa ngrohte dhe ftohte nje person ndien.

Lag. Relative: – Eshte Lageshtia Relative , Me lageshti Relative kuptojme raportin midis Lageshtise Absolute ne vleren me te larte te saj ( e cila varet nga vlera aktuale e temperatures se ajrit). Nje lexim prej 100% Lageshti Relative do te thote qe ajri eshte totalisht i ngopur me uje dhe nuk mban më, gje e cila krijon mundesine per te rene shi. Kjo nuk do te thote qe lageshtia relative duhet te jete gjithmone 100% qe te bjere shi – ajo duhet te jete 100% atje ku formohen rete, por afer tokes mund te jete shume me e ulet.

Shpejt. eres: – Tregon Shpejtesine e Eres dhe ajo shprehet ne (km ne ore)

Drejt. eres: – Tregon Drejtimi nga fryn era, dhe shprehet me drejtimet e meposhtme:

V =>> Veri
J =>> Jug
P =>> Perëndim
L =>> Lindje

JL =>> Jug-Lindje
JP =>> Jug-Perëndim
JJP =>> Jug – Jugperëndim
JJL =>> Jug – Juglindje

VL =>> Veri-Lindje
VP =>> Veri-Perëndim
VVL =>> Veri – Verilindje
VVP =>> Veri – Veriperëndim

LJL =>> Lindje – Juglindje LVL =>> Lindje – Verilindje

PVP =>> Perëndim – Veriperëndim
PJP =>> Perëndim – Jugperëndim

Shto nje koment

Previous Post

Junik

Next Post

Fushe Kosove