Kacanik

Kacanik Actual Weather
7°C
Sunny
Ndjehet si: 11°C
Lag. Relative: 31%
Drejt. eres: V
Shpejt. eres: 2km/h

Advertisement10 Day Forecast Kacanik

E Enjte

26 Nentor

-2°C | 9°C

Sunny

Plenty of sunshine; air quality will be unhealthy for sensitive groups

E Premte

27 Nentor

-3°C | 10°C

Sunny

Plenty of sunshine; air quality will be unhealthy for sensitive groups

E Shtune

28 Nentor

-3°C | 10°C

Partly sunny

Partly sunny and mild; air quality will be unhealthy for sensitive groups

E Diel

29 Nentor

-4°C | 6°C

Showers

Mostly cloudy with a couple of showers; air quality will be unhealthy for sensitive groups

E hënë

30 Nentor

-7°C | 1°C

Snow

Colder with periods of snow; air quality will be unhealthy for sensitive groups

E Martë

01 Dhjetor

-6°C | 1°C

Rain and snow

Mostly cloudy and chilly with showers of rain and snow; unhealthy air quality for sensitive groups

E Mërkurë

02 Dhjetor

-3°C | 3°C

Ice

Cloudy; a bit of ice in the morning followed by rain in the afternoon

E Enjte

03 Dhjetor

-5°C | 5°C

Showers

A touch of morning rain; otherwise, cloudy

E Premte

04 Dhjetor

-4°C | 6°C

Dreary

Low clouds

E Shtune

05 Dhjetor

-2°C | 8°C

Partly sunny

Partly sunny


 

Sqarime per leximin ne menyre sa me te sakte te motit:


Ndjehet si: – (Ndjehet si) eshte nje njesi matese qe pershkruan se si tempretura ndihet me te vertete. Ajo tregon efektet qe kane parametra te tjere te jashtem si era, lageshtia, intensiteti i diellit, rete dhe gjithcka qe ndikon se sa ngrohte dhe ftohte nje person ndien.

Lag. Relative: – Eshte Lageshtia Relative , Me lageshti Relative kuptojme raportin midis Lageshtise Absolute ne vleren me te larte te saj ( e cila varet nga vlera aktuale e temperatures se ajrit). Nje lexim prej 100% Lageshti Relative do te thote qe ajri eshte totalisht i ngopur me uje dhe nuk mban më, gje e cila krijon mundesine per te rene shi. Kjo nuk do te thote qe lageshtia relative duhet te jete gjithmone 100% qe te bjere shi – ajo duhet te jete 100% atje ku formohen rete, por afer tokes mund te jete shume me e ulet.

Shpejt. eres: – Tregon Shpejtesine e Eres dhe ajo shprehet ne (km ne ore)

Drejt. eres: – Tregon Drejtimi nga fryn era, dhe shprehet me drejtimet e meposhtme:

V =>> Veri
J =>> Jug
P =>> Perëndim
L =>> Lindje

JL =>> Jug-Lindje
JP =>> Jug-Perëndim
JJP =>> Jug – Jugperëndim
JJL =>> Jug – Juglindje

VL =>> Veri-Lindje
VP =>> Veri-Perëndim
VVL =>> Veri – Verilindje
VVP =>> Veri – Veriperëndim

LJL =>> Lindje – Juglindje LVL =>> Lindje – Verilindje

PVP =>> Perëndim – Veriperëndim
PJP =>> Perëndim – Jugperëndim

Shto nje koment

Previous Post

Kastriot (Obiliq)

Next Post

Junik