Prizren

Prizren Actual Weather
-1°C
Mostly clear
Ndjehet si: 0°C
Lag. Relative: 56%
Drejt. eres: J
Shpejt. eres: 3km/h

Advertisement10 Day Forecast Prizren

E Mërkurë

19 Janar

-3°C | 5°C

Sunny

Sunshine, but chilly

E Enjte

20 Janar

-1°C | 7°C

Mostly cloudy w/ showers

Variable clouds with a couple of showers

E Premte

21 Janar

-8°C | 1°C

Flurries

Snow ending in the morning, accumulating a cm or two; colder with considerable cloudiness

E Shtune

22 Janar

-8°C | -2°C

Flurries

A thick cloud cover and cold with a couple of snow showers

E Diel

23 Janar

-11°C | -2°C

Partly sunny w/ flurries

Partly sunny and unseasonably cold with a few flurries

E hënë

24 Janar

-12°C | -4°C

Partly sunny w/ flurries

Partly sunny and unseasonably cold with a couple of snow showers

E Martë

25 Janar

-10°C | -2°C

Snow

Unseasonably cold with a little snow

E Mërkurë

26 Janar

-7°C | 1°C

Snow

Unseasonably cold with snow

E Enjte

27 Janar

-6°C | 1°C

Cloudy

A morning flurry; otherwise, remaining cloudy and cold

E Premte

28 Janar

-4°C | 4°C

Flurries

Mostly cloudy and cold; a bit of snow in the afternoon


 

Sqarime per leximin ne menyre sa me te sakte te motit:


Ndjehet si: – (Ndjehet si) eshte nje njesi matese qe pershkruan se si tempretura ndihet me te vertete. Ajo tregon efektet qe kane parametra te tjere te jashtem si era, lageshtia, intensiteti i diellit, rete dhe gjithcka qe ndikon se sa ngrohte dhe ftohte nje person ndien.

Lag. Relative: – Eshte Lageshtia Relative , Me lageshti Relative kuptojme raportin midis Lageshtise Absolute ne vleren me te larte te saj ( e cila varet nga vlera aktuale e temperatures se ajrit). Nje lexim prej 100% Lageshti Relative do te thote qe ajri eshte totalisht i ngopur me uje dhe nuk mban më, gje e cila krijon mundesine per te rene shi. Kjo nuk do te thote qe lageshtia relative duhet te jete gjithmone 100% qe te bjere shi – ajo duhet te jete 100% atje ku formohen rete, por afer tokes mund te jete shume me e ulet.

Shpejt. eres: – Tregon Shpejtesine e Eres dhe ajo shprehet ne (km ne ore)

Drejt. eres: – Tregon Drejtimi nga fryn era, dhe shprehet me drejtimet e meposhtme:

V =>> Veri
J =>> Jug
P =>> Perëndim
L =>> Lindje

JL =>> Jug-Lindje
JP =>> Jug-Perëndim
JJP =>> Jug – Jugperëndim
JJL =>> Jug – Juglindje

VL =>> Veri-Lindje
VP =>> Veri-Perëndim
VVL =>> Veri – Verilindje
VVP =>> Veri – Veriperëndim

LJL =>> Lindje – Juglindje LVL =>> Lindje – Verilindje

PVP =>> Perëndim – Veriperëndim
PJP =>> Perëndim – Jugperëndim

Shto nje koment

Previous Post

Deçan

Next Post

Peje