Peje

Peje Actual Weather
25°C
Sunny
Ndjehet si: 30°C
Lag. Relative: 46%
Drejt. eres: L
Shpejt. eres: 3km/h

Advertisement10 Day Forecast Peje

E Martë

28 Qershor

17°C | 31°C

Partly sunny w/ t-storms

Very warm with more sun than clouds; a thunderstorm in spots this afternoon

E Mërkurë

29 Qershor

18°C | 30°C

Partly sunny w/ t-storms

Partial sunshine with a thunderstorm in spots in the afternoon

E Enjte

30 Qershor

17°C | 31°C

Partly sunny

Partial sunshine with a stray thunderstorm in the afternoon

E Premte

01 Korrik

19°C | 31°C

Intermittent clouds

Intervals of clouds and sunshine with a thunderstorm in parts of the area in the afternoon

E Shtune

02 Korrik

18°C | 32°C

Partly sunny

Partly sunny and very warm; an afternoon thunderstorm in one or two spots

E Diel

03 Korrik

19°C | 28°C

Mostly sunny

Mostly sunny

E hënë

04 Korrik

18°C | 32°C

Mostly cloudy

Mostly cloudy and very warm

E Martë

05 Korrik

19°C | 32°C

Partly sunny

A shower in spots in the morning; otherwise, partly sunny

E Mërkurë

06 Korrik

15°C | 28°C

Partly sunny w/ t-storms

Times of clouds and sun with a couple of thunderstorms

E Enjte

07 Korrik

12°C | 30°C

Sunny

Plenty of sunshine


 

Sqarime per leximin ne menyre sa me te sakte te motit:


Ndjehet si: – (Ndjehet si) eshte nje njesi matese qe pershkruan se si tempretura ndihet me te vertete. Ajo tregon efektet qe kane parametra te tjere te jashtem si era, lageshtia, intensiteti i diellit, rete dhe gjithcka qe ndikon se sa ngrohte dhe ftohte nje person ndien.

Lag. Relative: – Eshte Lageshtia Relative , Me lageshti Relative kuptojme raportin midis Lageshtise Absolute ne vleren me te larte te saj ( e cila varet nga vlera aktuale e temperatures se ajrit). Nje lexim prej 100% Lageshti Relative do te thote qe ajri eshte totalisht i ngopur me uje dhe nuk mban më, gje e cila krijon mundesine per te rene shi. Kjo nuk do te thote qe lageshtia relative duhet te jete gjithmone 100% qe te bjere shi – ajo duhet te jete 100% atje ku formohen rete, por afer tokes mund te jete shume me e ulet.

Shpejt. eres: – Tregon Shpejtesine e Eres dhe ajo shprehet ne (km ne ore)

Drejt. eres: – Tregon Drejtimi nga fryn era, dhe shprehet me drejtimet e meposhtme:

V =>> Veri
J =>> Jug
P =>> Perëndim
L =>> Lindje

JL =>> Jug-Lindje
JP =>> Jug-Perëndim
JJP =>> Jug – Jugperëndim
JJL =>> Jug – Juglindje

VL =>> Veri-Lindje
VP =>> Veri-Perëndim
VVL =>> Veri – Verilindje
VVP =>> Veri – Veriperëndim

LJL =>> Lindje – Juglindje LVL =>> Lindje – Verilindje

PVP =>> Perëndim – Veriperëndim
PJP =>> Perëndim – Jugperëndim

Shto nje koment

Previous Post

Prizren

Next Post

Mitrovice