Dardane (Kamenice)

Dardane (Kamenice) Actual Weather
7°C
Clear
Ndjehet si: 5°C
Lag. Relative: 43%
Drejt. eres: JL
Shpejt. eres: 10km/h

Advertisement10 Day Forecast Dardane (Kamenice)

E Enjte

26 Nentor

1°C | 13°C

Sunny

Sunshine and mild; air quality will be unhealthy for sensitive groups

E Premte

27 Nentor

-1°C | 14°C

Sunny

Mild with plenty of sun; air quality will be unhealthy for sensitive groups

E Shtune

28 Nentor

0°C | 12°C

Partly sunny

Partly sunny and mild; air quality will be unhealthy for sensitive groups

E Diel

29 Nentor

-2°C | 6°C

Showers

Mostly cloudy and cooler with a couple of showers; unhealthy air quality for sensitive groups

E hënë

30 Nentor

-8°C | -2°C

Snow

Colder with periods of snow

E Martë

01 Dhjetor

-3°C | 1°C

Flurries

Mostly cloudy and chilly with a couple of snow showers

E Mërkurë

02 Dhjetor

1°C | 5°C

Showers

Cloudy with rain and drizzle in the afternoon

E Enjte

03 Dhjetor

2°C | 6°C

Cloudy

Cloudy

E Premte

04 Dhjetor

1°C | 7°C

Showers

Remaining cloudy with a touch of rain in the afternoon

E Shtune

05 Dhjetor

1°C | 9°C

Intermittent clouds

Intervals of clouds and sunshine


 

Sqarime per leximin ne menyre sa me te sakte te motit:


Ndjehet si: – (Ndjehet si) eshte nje njesi matese qe pershkruan se si tempretura ndihet me te vertete. Ajo tregon efektet qe kane parametra te tjere te jashtem si era, lageshtia, intensiteti i diellit, rete dhe gjithcka qe ndikon se sa ngrohte dhe ftohte nje person ndien.

Lag. Relative: – Eshte Lageshtia Relative , Me lageshti Relative kuptojme raportin midis Lageshtise Absolute ne vleren me te larte te saj ( e cila varet nga vlera aktuale e temperatures se ajrit). Nje lexim prej 100% Lageshti Relative do te thote qe ajri eshte totalisht i ngopur me uje dhe nuk mban më, gje e cila krijon mundesine per te rene shi. Kjo nuk do te thote qe lageshtia relative duhet te jete gjithmone 100% qe te bjere shi – ajo duhet te jete 100% atje ku formohen rete, por afer tokes mund te jete shume me e ulet.

Shpejt. eres: – Tregon Shpejtesine e Eres dhe ajo shprehet ne (km ne ore)

Drejt. eres: – Tregon Drejtimi nga fryn era, dhe shprehet me drejtimet e meposhtme:

V =>> Veri
J =>> Jug
P =>> Perëndim
L =>> Lindje

JL =>> Jug-Lindje
JP =>> Jug-Perëndim
JJP =>> Jug – Jugperëndim
JJL =>> Jug – Juglindje

VL =>> Veri-Lindje
VP =>> Veri-Perëndim
VVL =>> Veri – Verilindje
VVP =>> Veri – Veriperëndim

LJL =>> Lindje – Juglindje LVL =>> Lindje – Verilindje

PVP =>> Perëndim – Veriperëndim
PJP =>> Perëndim – Jugperëndim

Shto nje koment

Previous Post

Drenas (Gllogoc)

Next Post

Burim