Zvecan

Zvecan Actual Weather
10°C
Clear
Ndjehet si: 9°C
Lag. Relative: 97%
Drejt. eres: VP
Shpejt. eres: 9km/h

Advertisement10 Day Forecast Zvecan

E Premte

11 Qershor

9°C | 21°C

Partly sunny w/ t-storms

Intervals of clouds and sunshine with a couple of showers and a thunderstorm

E Shtune

12 Qershor

10°C | 20°C

Partly sunny w/ t-storms

Intervals of clouds and sunshine with a thunderstorm

E Diel

13 Qershor

8°C | 18°C

Partly sunny w/ t-storms

Intervals of clouds and sunshine with a couple of showers and a thunderstorm

E hënë

14 Qershor

6°C | 16°C

Partly sunny w/ t-storms

Partly sunny with a couple of showers and a thunderstorm

E Martë

15 Qershor

7°C | 18°C

Intermittent clouds

Times of clouds and sun

E Mërkurë

16 Qershor

9°C | 22°C

Partly sunny

Partly sunny, pleasant and warmer

E Enjte

17 Qershor

14°C | 25°C

Mostly sunny

Mostly sunny

E Premte

18 Qershor

17°C | 28°C

Intermittent clouds

Clouds and sun with a thunderstorm in a couple of spots; very warm

E Shtune

19 Qershor

15°C | 27°C

Intermittent clouds

A thunderstorm around in the morning; otherwise, warm with times of sun and clouds

E Diel

20 Qershor

14°C | 26°C

Mostly sunny

Mostly sunny and remaining warm


 

Sqarime per leximin ne menyre sa me te sakte te motit:


Ndjehet si: – (Ndjehet si) eshte nje njesi matese qe pershkruan se si tempretura ndihet me te vertete. Ajo tregon efektet qe kane parametra te tjere te jashtem si era, lageshtia, intensiteti i diellit, rete dhe gjithcka qe ndikon se sa ngrohte dhe ftohte nje person ndien.

Lag. Relative: – Eshte Lageshtia Relative , Me lageshti Relative kuptojme raportin midis Lageshtise Absolute ne vleren me te larte te saj ( e cila varet nga vlera aktuale e temperatures se ajrit). Nje lexim prej 100% Lageshti Relative do te thote qe ajri eshte totalisht i ngopur me uje dhe nuk mban më, gje e cila krijon mundesine per te rene shi. Kjo nuk do te thote qe lageshtia relative duhet te jete gjithmone 100% qe te bjere shi – ajo duhet te jete 100% atje ku formohen rete, por afer tokes mund te jete shume me e ulet.

Shpejt. eres: – Tregon Shpejtesine e Eres dhe ajo shprehet ne (km ne ore)

Drejt. eres: – Tregon Drejtimi nga fryn era, dhe shprehet me drejtimet e meposhtme:

V =>> Veri
J =>> Jug
P =>> Perëndim
L =>> Lindje

JL =>> Jug-Lindje
JP =>> Jug-Perëndim
JJP =>> Jug – Jugperëndim
JJL =>> Jug – Juglindje

VL =>> Veri-Lindje
VP =>> Veri-Perëndim
VVL =>> Veri – Verilindje
VVP =>> Veri – Veriperëndim

LJL =>> Lindje – Juglindje LVL =>> Lindje – Verilindje

PVP =>> Perëndim – Veriperëndim
PJP =>> Perëndim – Jugperëndim

Shto nje koment

 
Next Post

Zubin Potok