Rahovec

Rahovec Actual Weather
11°C
Mostly cloudy
Ndjehet si: 7°C
Lag. Relative: 81%
Drejt. eres: JP
Shpejt. eres: 15km/h

Advertisement10 Day Forecast Rahovec

E Premte

24 Nentor

4°C | 14°C

Showers

Cloudy with a couple of brief showers beginning at midday

E Shtune

25 Nentor

-5°C | 5°C

Showers

Cloudy and cooler; heavy showers in the morning followed by a little rain in the afternoon

E Diel

26 Nentor

-6°C | 2°C

Mostly sunny

Mostly sunny and cold

E hënë

27 Nentor

1°C | 5°C

Mostly sunny

Chilly with sunshine and patchy clouds

E Martë

28 Nentor

3°C | 9°C

Rain and snow

Cloudy; a mix of snow and rain in the morning followed by heavy showers in the afternoon

E Mërkurë

29 Nentor

-2°C | 7°C

Showers

Rain and drizzle in the morning; otherwise, cloudy

E Enjte

30 Nentor

2°C | 7°C

Mostly sunny

Mostly sunny

E Premte

01 Dhjetor

5°C | 10°C

Cloudy

Cloudy

E Shtune

02 Dhjetor

5°C | 12°C

Showers

Considerable cloudiness with periods of rain in the afternoon

E Diel

03 Dhjetor

2°C | 13°C

Showers

Continued cloudy with a touch of rain


 Rahovec (Albanian: Rahoveci) is a town and municipality located in the District of Gjakova in western Kosovo.[a] According to the 2011 census, the town of Orahovac has 15,892 inhabitants, while the municipality has 56,208 inhabitants.


Sqarime per leximin ne menyre sa me te sakte te motit:


Ndjehet si: – (Ndjehet si) eshte nje njesi matese qe pershkruan se si tempretura ndihet me te vertete. Ajo tregon efektet qe kane parametra te tjere te jashtem si era, lageshtia, intensiteti i diellit, rete dhe gjithcka qe ndikon se sa ngrohte dhe ftohte nje person ndien.

Lag. Relative: – Eshte Lageshtia Relative , Me lageshti Relative kuptojme raportin midis Lageshtise Absolute ne vleren me te larte te saj ( e cila varet nga vlera aktuale e temperatures se ajrit). Nje lexim prej 100% Lageshti Relative do te thote qe ajri eshte totalisht i ngopur me uje dhe nuk mban më, gje e cila krijon mundesine per te rene shi. Kjo nuk do te thote qe lageshtia relative duhet te jete gjithmone 100% qe te bjere shi – ajo duhet te jete 100% atje ku formohen rete, por afer tokes mund te jete shume me e ulet.

Shpejt. eres: – Tregon Shpejtesine e Eres dhe ajo shprehet ne (km ne ore)

Drejt. eres: – Tregon Drejtimi nga fryn era, dhe shprehet me drejtimet e meposhtme:

V =>> Veri
J =>> Jug
P =>> Perëndim
L =>> Lindje

JL =>> Jug-Lindje
JP =>> Jug-Perëndim
JJP =>> Jug – Jugperëndim
JJL =>> Jug – Juglindje

VL =>> Veri-Lindje
VP =>> Veri-Perëndim
VVL =>> Veri – Verilindje
VVP =>> Veri – Veriperëndim

LJL =>> Lindje – Juglindje LVL =>> Lindje – Verilindje

PVP =>> Perëndim – Veriperëndim
PJP =>> Perëndim – Jugperëndim

Shto nje koment

Previous Post

Artane

Next Post

Besiane (Podujeve)