Partesh

Partesh Actual Weather
17°C
Partly sunny
Ndjehet si: 20°C
Lag. Relative: 80%
Drejt. eres: VVL
Shpejt. eres: 6km/h

Advertisement10 Day Forecast Partesh

E Premte

26 Maj

13°C | 21°C

Mostly cloudy w/ t-storms

Variable clouds with showers and thunderstorms

E Shtune

27 Maj

13°C | 21°C

Partly sunny w/ t-storms

Intervals of clouds and sunshine with a couple of showers and a thunderstorm

E Diel

28 Maj

12°C | 22°C

Partly sunny w/ t-storms

Times of clouds and sun with a couple of showers and a thunderstorm

E hënë

29 Maj

12°C | 22°C

Partly sunny w/ t-storms

Times of clouds and sun with a couple of showers and a thunderstorm

E Martë

30 Maj

12°C | 21°C

Partly sunny w/ t-storms

Times of clouds and sun with a couple of showers and a thunderstorm

E Mërkurë

31 Maj

11°C | 20°C

Showers

Cloudy with a couple of showers

E Enjte

01 Qershor

12°C | 21°C

Mostly cloudy w/ t-storms

Variable cloudiness; a thunderstorm in spots in the morning, then afternoon showers and thunderstorms

E Premte

02 Qershor

12°C | 22°C

Mostly cloudy w/ showers

Some sunshine giving way to clouds with a little rain in the afternoon

E Shtune

03 Qershor

12°C | 24°C

Partly sunny w/ t-storms

Times of sun and clouds with a couple of showers and a thunderstorm, mainly early in the day

E Diel

04 Qershor

12°C | 25°C

Partly sunny w/ t-storms

Partly sunny with a couple of thunderstorms in the afternoon


 

Sqarime per leximin ne menyre sa me te sakte te motit:


Ndjehet si: – (Ndjehet si) eshte nje njesi matese qe pershkruan se si tempretura ndihet me te vertete. Ajo tregon efektet qe kane parametra te tjere te jashtem si era, lageshtia, intensiteti i diellit, rete dhe gjithcka qe ndikon se sa ngrohte dhe ftohte nje person ndien.

Lag. Relative: – Eshte Lageshtia Relative , Me lageshti Relative kuptojme raportin midis Lageshtise Absolute ne vleren me te larte te saj ( e cila varet nga vlera aktuale e temperatures se ajrit). Nje lexim prej 100% Lageshti Relative do te thote qe ajri eshte totalisht i ngopur me uje dhe nuk mban më, gje e cila krijon mundesine per te rene shi. Kjo nuk do te thote qe lageshtia relative duhet te jete gjithmone 100% qe te bjere shi – ajo duhet te jete 100% atje ku formohen rete, por afer tokes mund te jete shume me e ulet.

Shpejt. eres: – Tregon Shpejtesine e Eres dhe ajo shprehet ne (km ne ore)

Drejt. eres: – Tregon Drejtimi nga fryn era, dhe shprehet me drejtimet e meposhtme:

V =>> Veri
J =>> Jug
P =>> Perëndim
L =>> Lindje

JL =>> Jug-Lindje
JP =>> Jug-Perëndim
JJP =>> Jug – Jugperëndim
JJL =>> Jug – Juglindje

VL =>> Veri-Lindje
VP =>> Veri-Perëndim
VVL =>> Veri – Verilindje
VVP =>> Veri – Veriperëndim

LJL =>> Lindje – Juglindje LVL =>> Lindje – Verilindje

PVP =>> Perëndim – Veriperëndim
PJP =>> Perëndim – Jugperëndim

Shto nje koment

Previous Post

Ranillug

Next Post

Mamushe