Gjilan

Gjilan Actual Weather
7°C
Cloudy
Ndjehet si: 2°C
Lag. Relative: 99%
Drejt. eres: PJP
Shpejt. eres: 19km/h

Advertisement10 Day Forecast Gjilan

E Premte

24 Nentor

2°C | 13°C

Showers

Mostly cloudy and mild; a brief afternoon shower or two

E Shtune

25 Nentor

-5°C | 3°C

Rain and snow

Cloudy and colder; a little morning rain, becoming breezy with a rain or snow shower in spots in the afternoon

E Diel

26 Nentor

-7°C | -0°C

Intermittent clouds

Breezy in the morning; otherwise, chilly with intervals of clouds and sunshine

E hënë

27 Nentor

-3°C | 1°C

Mostly cloudy

Turning cloudy and chilly

E Martë

28 Nentor

2°C | 5°C

Flurries

Cloudy and breezy with a bit of snow with little or no accumulation

E Mërkurë

29 Nentor

-4°C | 3°C

Rain and snow

A rain or snow shower in spots in the morning; otherwise, cloudy

E Enjte

30 Nentor

-4°C | 4°C

Sunny

Sunny

E Premte

01 Dhjetor

4°C | 6°C

Cloudy

Cloudy

E Shtune

02 Dhjetor

3°C | 9°C

Showers

Overcast with a little rain in the afternoon

E Diel

03 Dhjetor

1°C | 9°C

Rain

Periods of rain


 

Sqarime per leximin ne menyre sa me te sakte te motit:


Ndjehet si: – (Ndjehet si) eshte nje njesi matese qe pershkruan se si tempretura ndihet me te vertete. Ajo tregon efektet qe kane parametra te tjere te jashtem si era, lageshtia, intensiteti i diellit, rete dhe gjithcka qe ndikon se sa ngrohte dhe ftohte nje person ndien.

Lag. Relative: – Eshte Lageshtia Relative , Me lageshti Relative kuptojme raportin midis Lageshtise Absolute ne vleren me te larte te saj ( e cila varet nga vlera aktuale e temperatures se ajrit). Nje lexim prej 100% Lageshti Relative do te thote qe ajri eshte totalisht i ngopur me uje dhe nuk mban më, gje e cila krijon mundesine per te rene shi. Kjo nuk do te thote qe lageshtia relative duhet te jete gjithmone 100% qe te bjere shi – ajo duhet te jete 100% atje ku formohen rete, por afer tokes mund te jete shume me e ulet.

Shpejt. eres: – Tregon Shpejtesine e Eres dhe ajo shprehet ne (km ne ore)

Drejt. eres: – Tregon Drejtimi nga fryn era, dhe shprehet me drejtimet e meposhtme:

V =>> Veri
J =>> Jug
P =>> Perëndim
L =>> Lindje

JL =>> Jug-Lindje
JP =>> Jug-Perëndim
JJP =>> Jug – Jugperëndim
JJL =>> Jug – Juglindje

VL =>> Veri-Lindje
VP =>> Veri-Perëndim
VVL =>> Veri – Verilindje
VVP =>> Veri – Veriperëndim

LJL =>> Lindje – Juglindje LVL =>> Lindje – Verilindje

PVP =>> Perëndim – Veriperëndim
PJP =>> Perëndim – Jugperëndim

Shto nje koment

Previous Post

Mitrovice

Next Post

Gjakove