Drenas (Gllogoc)

Drenas (Gllogoc) Actual Weather
18°C
Mostly cloudy
Ndjehet si: 16°C
Lag. Relative: 51%
Drejt. eres: VVP
Shpejt. eres: 19km/h

Advertisement10 Day Forecast Drenas (Gllogoc)

E Martë

15 Qershor

12°C | 22°C

Intermittent clouds

Times of clouds and sun

E Mërkurë

16 Qershor

12°C | 24°C

Partly sunny

Beautiful with partial sunshine

E Enjte

17 Qershor

13°C | 27°C

Partly sunny

Partly sunny and nice

E Premte

18 Qershor

14°C | 28°C

Partly sunny

Some sun

E Shtune

19 Qershor

14°C | 27°C

Mostly cloudy w/ t-storms

Variable clouds with a thunderstorm or two

E Diel

20 Qershor

13°C | 28°C

Mostly cloudy

Rather cloudy

E hënë

21 Qershor

16°C | 28°C

Mostly sunny

Mostly sunny

E Martë

22 Qershor

15°C | 30°C

Partly sunny

Partly sunny and very warm

E Mërkurë

23 Qershor

15°C | 29°C

Sunny

Very warm with plenty of sunshine

E Enjte

24 Qershor

16°C | 31°C

Mostly sunny

Remaining very warm with sunshine and patchy clouds


 

Sqarime per leximin ne menyre sa me te sakte te motit:


Ndjehet si: – (Ndjehet si) eshte nje njesi matese qe pershkruan se si tempretura ndihet me te vertete. Ajo tregon efektet qe kane parametra te tjere te jashtem si era, lageshtia, intensiteti i diellit, rete dhe gjithcka qe ndikon se sa ngrohte dhe ftohte nje person ndien.

Lag. Relative: – Eshte Lageshtia Relative , Me lageshti Relative kuptojme raportin midis Lageshtise Absolute ne vleren me te larte te saj ( e cila varet nga vlera aktuale e temperatures se ajrit). Nje lexim prej 100% Lageshti Relative do te thote qe ajri eshte totalisht i ngopur me uje dhe nuk mban më, gje e cila krijon mundesine per te rene shi. Kjo nuk do te thote qe lageshtia relative duhet te jete gjithmone 100% qe te bjere shi – ajo duhet te jete 100% atje ku formohen rete, por afer tokes mund te jete shume me e ulet.

Shpejt. eres: – Tregon Shpejtesine e Eres dhe ajo shprehet ne (km ne ore)

Drejt. eres: – Tregon Drejtimi nga fryn era, dhe shprehet me drejtimet e meposhtme:

V =>> Veri
J =>> Jug
P =>> Perëndim
L =>> Lindje

JL =>> Jug-Lindje
JP =>> Jug-Perëndim
JJP =>> Jug – Jugperëndim
JJL =>> Jug – Juglindje

VL =>> Veri-Lindje
VP =>> Veri-Perëndim
VVL =>> Veri – Verilindje
VVP =>> Veri – Veriperëndim

LJL =>> Lindje – Juglindje LVL =>> Lindje – Verilindje

PVP =>> Perëndim – Veriperëndim
PJP =>> Perëndim – Jugperëndim

Shto nje koment

Previous Post

Fushe Kosove

Next Post

Dardane (Kamenice)