Fushe Kosove

Fushe Kosove Actual Weather
5°C
Sunny
Ndjehet si: 6°C
Lag. Relative: 71%
Drejt. eres: V
Shpejt. eres: 5km/h

Advertisement10 Day Forecast Fushe Kosove

E Enjte

19 Maj

5°C | 21°C

Sunny

Plenty of sunshine

E Premte

20 Maj

10°C | 25°C

Mostly sunny

Partly to mostly sunny and nice

E Shtune

21 Maj

14°C | 30°C

Partly sunny

Very warm with sun and some clouds

E Diel

22 Maj

13°C | 26°C

Intermittent clouds

Intervals of clouds and sunshine with a thunderstorm

E hënë

23 Maj

12°C | 26°C

Partly sunny

Nice with sunshine and some clouds

E Martë

24 Maj

13°C | 29°C

Mostly cloudy w/ showers

Occasional morning rain; otherwise, clouds giving way to some sun

E Mërkurë

25 Maj

14°C | 31°C

Partly sunny

Partly sunny and very warm

E Enjte

26 Maj

13°C | 31°C

Mostly sunny

Sunny to partly cloudy and very warm

E Premte

27 Maj

13°C | 29°C

Intermittent clouds

Clouds and sunshine

E Shtune

28 Maj

12°C | 27°C

Thunderstorms

Mostly cloudy with a strong thunderstorm in spots


 

Sqarime per leximin ne menyre sa me te sakte te motit:


Ndjehet si: – (Ndjehet si) eshte nje njesi matese qe pershkruan se si tempretura ndihet me te vertete. Ajo tregon efektet qe kane parametra te tjere te jashtem si era, lageshtia, intensiteti i diellit, rete dhe gjithcka qe ndikon se sa ngrohte dhe ftohte nje person ndien.

Lag. Relative: – Eshte Lageshtia Relative , Me lageshti Relative kuptojme raportin midis Lageshtise Absolute ne vleren me te larte te saj ( e cila varet nga vlera aktuale e temperatures se ajrit). Nje lexim prej 100% Lageshti Relative do te thote qe ajri eshte totalisht i ngopur me uje dhe nuk mban më, gje e cila krijon mundesine per te rene shi. Kjo nuk do te thote qe lageshtia relative duhet te jete gjithmone 100% qe te bjere shi – ajo duhet te jete 100% atje ku formohen rete, por afer tokes mund te jete shume me e ulet.

Shpejt. eres: – Tregon Shpejtesine e Eres dhe ajo shprehet ne (km ne ore)

Drejt. eres: – Tregon Drejtimi nga fryn era, dhe shprehet me drejtimet e meposhtme:

V =>> Veri
J =>> Jug
P =>> Perëndim
L =>> Lindje

JL =>> Jug-Lindje
JP =>> Jug-Perëndim
JJP =>> Jug – Jugperëndim
JJL =>> Jug – Juglindje

VL =>> Veri-Lindje
VP =>> Veri-Perëndim
VVL =>> Veri – Verilindje
VVP =>> Veri – Veriperëndim

LJL =>> Lindje – Juglindje LVL =>> Lindje – Verilindje

PVP =>> Perëndim – Veriperëndim
PJP =>> Perëndim – Jugperëndim

Shto nje koment

Previous Post

Gracanice

Next Post

Drenas (Gllogoc)