Malisheve

Malisheve Actual Weather
5°C
Mostly cloudy
Ndjehet si: 4°C
Lag. Relative: 65%
Drejt. eres: J
Shpejt. eres: 11km/h

Advertisement10 Day Forecast Malisheve

E hënë

08 Mars

2°C | 11°C

Partly sunny

Partial sunshine

E Martë

09 Mars

2°C | 7°C

Showers

Mainly cloudy and cooler with a bit of rain

E Mërkurë

10 Mars

-5°C | 4°C

Rain and snow

Cold; morning snow, accumulating a cm or two followed by a little rain in the afternoon

E Enjte

11 Mars

-4°C | 6°C

Sunny

Sunny and chilly

E Premte

12 Mars

1°C | 10°C

Intermittent clouds

Times of clouds and sun

E Shtune

13 Mars

1°C | 12°C

Intermittent clouds

Times of clouds and sun

E Diel

14 Mars

2°C | 17°C

Mostly cloudy

Mostly cloudy

E hënë

15 Mars

2°C | 10°C

Rain

Overcast and cooler with a couple of showers followed by a steadier rain

E Martë

16 Mars

2°C | 6°C

Showers

Cloudy with occasional rain

E Mërkurë

17 Mars

1°C | 6°C

Showers

Occasional morning rain; otherwise, cloudy


 

Sqarime per leximin ne menyre sa me te sakte te motit:


Ndjehet si: – (Ndjehet si) eshte nje njesi matese qe pershkruan se si tempretura ndihet me te vertete. Ajo tregon efektet qe kane parametra te tjere te jashtem si era, lageshtia, intensiteti i diellit, rete dhe gjithcka qe ndikon se sa ngrohte dhe ftohte nje person ndien.

Lag. Relative: – Eshte Lageshtia Relative , Me lageshti Relative kuptojme raportin midis Lageshtise Absolute ne vleren me te larte te saj ( e cila varet nga vlera aktuale e temperatures se ajrit). Nje lexim prej 100% Lageshti Relative do te thote qe ajri eshte totalisht i ngopur me uje dhe nuk mban më, gje e cila krijon mundesine per te rene shi. Kjo nuk do te thote qe lageshtia relative duhet te jete gjithmone 100% qe te bjere shi – ajo duhet te jete 100% atje ku formohen rete, por afer tokes mund te jete shume me e ulet.

Shpejt. eres: – Tregon Shpejtesine e Eres dhe ajo shprehet ne (km ne ore)

Drejt. eres: – Tregon Drejtimi nga fryn era, dhe shprehet me drejtimet e meposhtme:

V =>> Veri
J =>> Jug
P =>> Perëndim
L =>> Lindje

JL =>> Jug-Lindje
JP =>> Jug-Perëndim
JJP =>> Jug – Jugperëndim
JJL =>> Jug – Juglindje

VL =>> Veri-Lindje
VP =>> Veri-Perëndim
VVL =>> Veri – Verilindje
VVP =>> Veri – Veriperëndim

LJL =>> Lindje – Juglindje LVL =>> Lindje – Verilindje

PVP =>> Perëndim – Veriperëndim
PJP =>> Perëndim – Jugperëndim

Shto nje koment

Previous Post

Mamushe

Next Post

Lipjan