Mamushe

Mamushe Actual Weather
18°C
Mostly sunny
Ndjehet si: 22°C
Lag. Relative: 71%
Drejt. eres: LVL
Shpejt. eres: 6km/h

Advertisement10 Day Forecast Mamushe

E Premte

26 Maj

13°C | 21°C

Mostly cloudy w/ t-storms

Variable cloudiness with showers and thunderstorms

E Shtune

27 Maj

13°C | 21°C

Partly sunny w/ t-storms

Times of clouds and sun with a couple of showers and a thunderstorm

E Diel

28 Maj

12°C | 22°C

Partly sunny w/ t-storms

Times of sun and clouds with a couple of showers and a thunderstorm

E hënë

29 Maj

12°C | 23°C

Partly sunny w/ t-storms

Intervals of clouds and sun with a couple of showers and a thunderstorm

E Martë

30 Maj

13°C | 21°C

Partly sunny w/ t-storms

Intervals of clouds and sun with a couple of showers and a thunderstorm

E Mërkurë

31 Maj

14°C | 20°C

Showers

Considerable cloudiness with showers, some heavy

E Enjte

01 Qershor

13°C | 22°C

Showers

A touch of morning rain; otherwise, considerable cloudiness

E Premte

02 Qershor

12°C | 23°C

Partly sunny w/ showers

A couple of showers in the morning; otherwise, sun and some clouds

E Shtune

03 Qershor

12°C | 24°C

Showers

A couple of morning showers; otherwise, considerable cloudiness

E Diel

04 Qershor

13°C | 26°C

Mostly cloudy w/ showers

A touch of rain in the morning; otherwise, clouds breaking for some sun


 

Sqarime per leximin ne menyre sa me te sakte te motit:


Ndjehet si: – (Ndjehet si) eshte nje njesi matese qe pershkruan se si tempretura ndihet me te vertete. Ajo tregon efektet qe kane parametra te tjere te jashtem si era, lageshtia, intensiteti i diellit, rete dhe gjithcka qe ndikon se sa ngrohte dhe ftohte nje person ndien.

Lag. Relative: – Eshte Lageshtia Relative , Me lageshti Relative kuptojme raportin midis Lageshtise Absolute ne vleren me te larte te saj ( e cila varet nga vlera aktuale e temperatures se ajrit). Nje lexim prej 100% Lageshti Relative do te thote qe ajri eshte totalisht i ngopur me uje dhe nuk mban më, gje e cila krijon mundesine per te rene shi. Kjo nuk do te thote qe lageshtia relative duhet te jete gjithmone 100% qe te bjere shi – ajo duhet te jete 100% atje ku formohen rete, por afer tokes mund te jete shume me e ulet.

Shpejt. eres: – Tregon Shpejtesine e Eres dhe ajo shprehet ne (km ne ore)

Drejt. eres: – Tregon Drejtimi nga fryn era, dhe shprehet me drejtimet e meposhtme:

V =>> Veri
J =>> Jug
P =>> Perëndim
L =>> Lindje

JL =>> Jug-Lindje
JP =>> Jug-Perëndim
JJP =>> Jug – Jugperëndim
JJL =>> Jug – Juglindje

VL =>> Veri-Lindje
VP =>> Veri-Perëndim
VVL =>> Veri – Verilindje
VVP =>> Veri – Veriperëndim

LJL =>> Lindje – Juglindje LVL =>> Lindje – Verilindje

PVP =>> Perëndim – Veriperëndim
PJP =>> Perëndim – Jugperëndim

Shto nje koment

Previous Post

Partesh

Next Post

Malisheve